Julen er for alvor over os allesammen, driver du en webshop og håbe..." /> 5 tips til at booste salget fra din webshop i julen – Techmagasinet.dk

Generelt

Udgivet d. december 12th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

5 tips til at booste salget fra din webshop i julen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen er for alvor over os allesammen, driver du en webshop og håber du på at lave et rigtigt godt julesalg i år, så giver vi dig her 5 enkle tips til hvordan du kan få endnu flere salg igennem.

Få din shop i julestemning

Forestil dig at du i december måned skal ud og købe julegaver i en butik, du går rundt fra butik til butik og kigger lidt, alle butikkerne er pyntet flot op og stemning er hyggelig, du kommer til en anden butik hvor der intet er gjort, den står ligeså kedelig som resten af året. Tror du at de får nogle ekstra kunder?

Du kan eksempelvis få designet din shop i mere julevenlige farver, får lidt juledekoration i menuen og rundt på siden, måske lidt sne der falder i baggrunden eller andet. Hvis du har livechat på siden, så kan du eksempelvis få taget billeder af dit support team med nissehuer eller andet og dermed vise at i går op i julen.

Brug de sociale medier effektivt

De social medier er super effektive til at nå ud til dit publikum, du kan tage din telefon, skyde en lille julevideo og nå ud til tusindvis af mennesker på få minutter. Derfor kan du altså gøre brug af at lave små videoer som viser alt fra jeres virksomhed, personerne bag, viser jeres produkter og meget mere.

I mange år troede mange såkaldte eksperter ellers ikke på at facebook kunne bruges som en salgskanal, i dag er der bare kommet så mange data fra brugerne på facebook at alle virksomheder kan ramme deres potentielle kunder super præcist.

Vær klar med god service

Julen er en tid hvor det for mange af os går lidt hurtigt det hele, vi ska nå at købe gaver til en masse i vores familie og derfor vil vi også gerne have god og hurtigt service og svar på vores spørgsmål. Det kan derfor være en god ide at have en live chat support på din webshop, her kan kunden stille spørgsmål og dit support team, kan svarer på spørgsmål og lede kunden i den rigtige retning og hjælpe dem med at træffe de rette beslutninger.

Som du kan læse, så er der altså mange ting du selv kan gøre, for at højne salget her i julen, hvis du ikke selv har styr på årets julegave køb, så tjek siderne Gaven-til-hende.dk og Gaven-til-ham.dk, her kan du finde hundredvis af gaveideer til både ham og hende.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑