Generelt

Udgivet d. december 23rd, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

3 slags elektronik der er fedt at have i soveværelset

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man åbner et boligmagasin, vil soveværelsesindretningen være præget af rolige former, lyse farver og inspiration fra Feng Shui. Af den grund bandlyser mange boligeksperter elektronik i soveværelset, da det kan fungere som et forstyrrende element for søvnen.

Det er sikkert med god grund, at vi bør plastre vores fladskærme op i stuen i stedet for i soveværelset, men vi kan nu alligevel ikke helt undvære elektronikken i dette rum.

Der findes nemlig findes 3 slags elektronik, som vi bestemt mener hører sig til, og som kan fuldende soveværelset.

 

Elevationssengen

De fleste mennesker har brug for en god, lang nattesøvn, for at kunne fungere optimalt, og det er derfor alfa og omega, at du ligger godt og komfortabelt i din seng. En god seng er altså din forudsætning for, at du får ladet batterierne ordentligt op og kan have en velfungerende hverdag.

En elevationsseng kan forbedre din søvn, da sengen kan indstilles, så den passer perfekt til den position, du foretrækker. Men en elevationsseng kan man nemlig hæve og sænke madrassen alt efter, hvordan man ønsker at sidde eller ligge.

Man får dermed også mulighed for at kunne sidde komfortabelt og læse en bog om aftenen eller nyde morgenmad på sengen om morgenen. Der findes mange typer elevationssenge med forskellige stel og madrasser, og hvis du vil finde den ideelle variant for dig så klik her

 

Vækkeuret 

De fleste danskere har formentlig deres telefon ved siden af sig, når de lægger hovedet på puden om aftenen. Når man skal vågne om morgenen, har de fleste mobiler da også en alarm der kan indstilles, men det kan nu alligevel være rart med et rigtigt vækkeur til formålet.

Du behøver ikke at vælge et kedeligt et af slagsen, der ikke er i stand til andet end at vise klokken og ringe. Der findes nemlig en masse fede Clockradioer, som har ekstra features og fedt design, der tilmed kan pynte på natbordet.

Du kan for eksempel vælge en Clockradio med bluetooth og USB porte, så du kan oplade din telefon eller tablet, mens du sover. Derudover kan en clockradio vække dig med hyggelig morgenradio og glad musik. Du kan finde flere fede varianter på www.power.dk

 

Højtaleren

Musik er skønt i alle husets rum, og du skal selvfølgelig også have mulighed for at lytte med i soveværelset. Med en højtaler i soveværelset kan du sætte en romantisk stemning med blød musik eller få gang i oprydningen med popmusik på fuld skrald.

Det kan dog være begrænset, hvor ofte man fyrer op for musikken i soveværelset, og du kan derfor sagtens vælge en mindre og billigere model til formålet. Du kan også købe en transportabel højtaler, som du kan tage med i parken om sommeren eller flytte til de rum, du befinder dig i.

Der findes mange gode, mindre højtalere til under 1.000 kroner, men vær opmærksom på at vælge én, der har Bluetooth og er forholdsvis let – det vil du blive glad for i længden.

På power.dk finder du et stort udvalg i forskellige mærker og prisklasser.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑