Så er julen ved at være over os alle, det betyder også at der ska..." /> 3 Fede julegaver til technørden – Techmagasinet.dk

Gadgets

Udgivet d. december 12th, 2016 | Af Techmagasinet.dk

0

3 Fede julegaver til technørden

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Så er julen ved at være over os alle, det betyder også at der skal købes julegaver og meget mere, skal du købe gave til en sand technørd, en mand som elsker alt det nyeste elektronik og slet ikke kan få nok af nye ting. Så har vi lavet denne artikel for at guide dig igennem årets julegaver og forhåbentligt finder du lige netop det du skal bruge. Hvis du vil se have flere ideer, så tjek denne side med gaveideer til ham.

Virtual reality – Årets helt store julegavehit til technørden ser ud til at blive indenfor virtual reality og især Playstation VR, ser ud til at blive et kæmpe hit. VR teknologien har været undervejs i mange år og vi har alle sammen vidst at det ville komme før eller siden, nu er teknologien her så og det er en fantastisk oplevelse. Der er ingen tvivl om at det her er fremtiden, allerede nu er det overraskende godt og brugervenligt, men med tiden vil vi se en kraftig vækst på det her marked.

Den nyeste telefon på markedet – Hvis der er noget som nørder er helt vilde med så er det alt det nyeste elektronik og her er især telefoner altid et stort hit. Til denne jul ser det ud til at den helt store sælger på markedet bliver iPhone 7. Iphone 7 er blevet opgraderet på alle punkter, eksempelvis er det den iPone med den længste batterilevetid nogensinde, kameraet er opgraret med den nyeste teknologi og tager nogle krystalklare billeder, udover det så er skærmen blevet opgraderet og giver et smukt og glidende billede.

Et massagesæde til kontorstolen – Hvis du skal købe en julegave til ham som sidder meget ned og spiller computer eller andet i løbet dagen, så kender du sikkert også til hvor hårdt det kan for kroppen, ryggen, lænden og skulderne. Med et massagesæde kan han sidde stille og roligt og spille sit spil, mens han får en god og lækker massage i ryggen. Der findes mange massagesæde på markedet, der findes de helt billige som man kan få i de store supermarkedskæder samt diverse byggemarkeder, de er absolut ikke altid det bedste valg, ofte gør de ondt og har ikke føling med hvor de tager på kroppen. De lidt dyrere massagesæder er meget mere intelligente, de aflæser kroppen og giver kun massage på musklerne. Er du i tvivl om hvilket massagesæde du skal vælge, så se denne guide på Tjek24.dk, her har de testet de bedste massagesæder.

En oplevelsesgave – Technørder og nørder generelt har det med at grave sig lidt inde, det betyder også at de ofte ikke oplever særlig meget andet end deres skærm, men det er sundt at komme ud og opleve nyt og derfor er oplevelsesgaver en rigtig god mulighed. Her kan du forære ham en tur i Lamborghini, en tur i Ferrari, et udspring fra faldskærm, en tur i svæveflyver, en gastronomisk oplevelse eller andet.


Om forfatteren

Jeg har arbejdet med formidling af nyheder i mange år, og jeg nyder at følge med i alt, hvad der rører sig i den teknologiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑